Jul 1, 2016, 4:50 PM

Мисли 

  Poetry
355 0 4

Необозрими мисли,
потъват невидимо,
преглътнати думи,
изчезват в безкрая,
несподелени чувства,
душата дълбаят,
страсти прикрити,
навътре вкопават.
Болно усещане
за лепяща поквара,
горчиво предателство,
сълзи пълзящи навътре.
Обида вбесяваща,
гъдел циничен на присмех.
Неосъзнато пречистване,
сляпо проглеждане,
разкаяние късно,
възможности погребани живи.
Ръцете изтръпнали,
стискат за допир усещане.
Главата боли ли, когато е права
или наведена повече стяга?...

© Misteria Vechna All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??