Sep 27, 2022, 9:16 PM

Мисъл за тавана 

  Poetry
241 0 0
(На Валя)

 

Покривът на моята къща

е таванът на стаята ми.

От покрива винаги мога да литна,

ако таванът ме пусне до там.

Но ако съборя тавана

ще остана без покрив над главата си.

 

Всъщност, тавана е точно това –

смесица между Юда и Пилат Понтийски.

 

© Мариела Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??