Mar 19, 2010, 3:38 PM

Много липсваш 

  Poetry » Other
1212 0 18

Отново е петък - 19.03,

точно, както се случи,

когато си тръгна.

Липсваш... Много липсваш...

Все по-страшно боли...

Ти никога няма

при нас да се върнеш.

 

---

Преди 6 години на днешната дата в един слънчев, петъчен ден, подобен на днешния, си тръгна завинаги от нас баща ми. Поклон!

© Анна Дюлгерова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??