Jan 27, 2013, 9:32 PM  

Многоточие 

  Poetry
576 0 0

Желание...
Ярост...
И пориви...


Гордостта...
Запазва...
Усмивки...


Забързан...
   крачи следобедът сив.
Замрежен...
   поглед в сумрак се съмнява.
Полудял...
   оглеждам силует пепелив.
Насочен...
   диалог душата стопява.


Нежност...
Безумие...
Допир...


Точка...
Безмълвие...
Страх...


Не искам да се сменявам...


(24.01.2012г. 17:32ч.)

© Илия Деведжиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??