May 20, 2021, 10:31 PM

Модерна 

  Poetry » Love
295 0 0

Както каза една бивша такава, от които няма бивши,
така както няма бивши от различни комунисти –
„Свършиха парите, пак ще тръгваме по любов със нисши,
те щастливи люде, ние – все изтънчени артисти.”

Както каза една, която е от тези с древната професия,
така както призвани са за мъжко самочувствие и нагона –
„Няма значение, скъпи, нескопосаната ти агресия,
важно е да бъдеш верен само на онуй във панталона!”

Както каза вчера бившата ми благоверна фея,
така както днес и вчера явно е модерно,
изтъквайки, че аз до нея някак криво грея –
„Да съм вярна теби някак ми е неординерно!”

© Гориан Дрей All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??