Злоба, страх и ужас -
показа си рогата!
А в началото ти бе прекрасна,
пееше ми с теб душата!
Но природата ти надделя,
поддаде се умът ти на страха,
остави всичко и избяга!
Никак не е изненада!
Светът модерен е такъв -
цветя, бонбони, рози...
Всеки играе разни роли
и гърчи се в модерни пози!
Така и ти -
външно привлекателна,
при първата сериозна провокация-
страха ти победи!
И ти избяга!
Както винаги "по тъча"!
Но модата на туй набляга -
да изглеждаш, вместо ти да си!
© Добромир Иванов All rights reserved.
Но да, някой трябва да каже истината, а творците го правят най-красиво!😉