Mar 3, 2012, 11:18 AM

Мое чедо 

  Poetry » Other
468 0 1

                                МОЕ ЧЕДО

 

Мое чедо, снощи те сънувах,

беше толкова мъничко, добро.

Гукаше ми сладко, сладко,

беше мъничко едно.

 

Мое ангелче ти малко,

безгрижно като ден,

главица сгуши на моето рамо,

играеше спокойно с мен.

 

Колко често след този сън гадаех

каква ще бъде твоята съдба.

Отдавна в люлка съм те аз люляла,

а сега вечер ти казвам - ела!

 

Ти отдавна вече си пораснал,

а аз съм с побелели вече коси.

Всяка вечер за теб се моля, сине,

дните ти да бъдат щастливи и добри!

 

 

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??