Aug 14, 2012, 2:08 PM

Мое мъничко малко дете... 

  Poetry » Other
1621 0 2

Мое мъничко малко дете...

 

Ти - красиво малко дете,

в очите ти слънца се гонят.

Усмивка грее на моето лице,

щом мога твоите ръчички да докосна.

 

Малките очички пак ме гледат -

хиляди въпроси в тях чета.

Мъничък си още - не разбираш.

Изчакай да пораснеш - и всичко сам ще знаеш.

 

Мое мъничко сладко момче.

Постой! Не бързай да порастваш.

Има толкова много неща,

на които все още трябва да се радваш.

 

Бъди безгрижен - окрилен.

На щастие с Живота поиграйте!

Не се предавай! Никога! Недей!

С усмивка всичко ти посрещай!

 

Катя Михайлова

© Катя Михайлова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Бъди безгрижен - окрилен.
    На щастие с Живота поиграйте!
    Не се предавай! Никога! Недей!
    С усмивка всичко ти посреща

    Прекрасно!Майката винаги мисли най-доброто за детето си!
    Поздрав!
  • дете...
Random works
: ??:??