Dec 11, 2021, 4:52 PM

Мое мъничко момиче... 

  Poetry » Other
403 1 3

Мое мъничко момиче,
мое красиво дете,
прости ми, че още те нямам,
че не те държа в ръце.

 

Зная, чакаш дълго
да дойде време и да те родя,
но искам най-доброто
от живота да ти подаря.

 

Прости ми, че избирам твърде дълго,
че търся точният и любовта,
но не ме разбирай грешно -
той ще бъде твой баща.

 

Искам да живееш в семейство -
спокойна, обичана, добра,
да си умна, да играеш,
да си все с усмивка на уста.

 

Не съм те виждала, но те обичам -
полудувай още малко сред звездите.
Аз с обич ще чакам денят,
в който от радост ще ми разплачеш очите.

© Natalie All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??