Jul 12, 2007, 6:18 PM

Моето отмъщение 

  Poetry
1444 1 1
 

Най-накрая получих прозрение,
сега е ред на мойто отмъщение.
Чуй ме сега за мъничко поне,
чуй какво ще получиш заради щастието, което ми отне.

С нокти ще издера твоята кожа,
отрова в питието ти ще сложа.
После в лявата ръка ще грабна ножа
и на безумни изтезания ще те подложа.

Ножът ще забия в твоето сърце,
така че то да умре!
Тъжна песен да запее...
и от него кръв да се лее....

Да си върна щастието, което ти ми отне,
нищо и никой няма да ме спре!

© Станислава Цветкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??