Nov 25, 2006, 8:35 PM

Мога 

  Poetry
828 0 3

Защо ли съм сама?
Защо ли мъката без край
е пак пред моята врата?

Аз зная - трябва да вървя,
без оглед свойта самота...
Усмивка смела трябва да даря
на по-слабите от мен в света!

Не бива аз да се предавам,
не бива ни за миг да се поддавам
пред тежката съдба!

Дори и винаги да съм сама,
куражът нужно е да задържа!
Аз зная - мога да помагам!
Аз зная - мога и светът да променя!

© Катя Вълчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??