Mar 13, 2007, 4:42 PM

Мога да те обичам... 

  Poetry
802 0 2
Мога да те обичам...

Мога да те обичам,
когато ме гледаш така, както можеш само ти.
Мога да те обичам, когато ме галиш с ръце...
Да тичам до обичта ти, да се вричам,
да вярвам, че ме иска твоето сърце.

Мога да се заклевам,
както се заклева вярващ пред Христовите очи.
Мога да се заклевам в твоите, нежните страни...
Да преследвам щастието ни, да напредвам,
да премина всичко, дето ни дели.

Мога да те обичам -
и усмихната, и тихо ронеща сълзи.
Мога да те обичам и далеч от мен...
Да надничам в душата ти, да живея с...
каквото ми оставиш, но теб ми остави!  

...Защото не мога да не те обичам...

© Ива Милорадова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Ах, голямо сърце имаш мила Ива!
    Прекрасен стих!
  • Много топлота и доверие има в стиха ти
Random works
: ??:??