Jun 7, 2013, 11:19 PM

Мога ли... 

  Poetry » Love
714 0 0

Ласка, от луната да откъсна 

парче небе, миличка моя! 

Звезди няколко, красиви малки. 

И лъчи сребърни като божи устни. 

 

Всяка нощ, когато заспиваш през тази ласка, 

аз да ти дойда на легло от желания твои, 

сянка моя до тебе да лежи - завивка наша,

юрган звезден да бъде на лъчи сребърни,  

целувки, целувки, за сърца влюбени. 

Да мога...

© Bojkov All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??