Jul 15, 2014, 9:47 AM

Мога ли да те обичам вечер 

  Poetry » Love
449 0 1

Мога ли да те обичам вечер,

в малката задушна стая,

когато дланите ти милват

нощта изписана от вещици.

 

Мога ли да се преборя

с хилядите думи на виновните,

с хилядите сенки на Зорниците

и с едното огледало до часовника?

 

Мога ли да плъзна сива мисъл

до сивото ти спящо слепоочие?

Мога ли да те обичам вечер,

или от утре трябва да започна?

© Стела All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??