Aug 17, 2007, 12:32 PM

Моите кафеви очи 

  Poetry
661 0 4
В кафявото оглеждай се и чети.
Аз ще ти подсказвам.
Прочете ли? Но защо сълзи?
С усмивка щастието аз посрещам.
Нали искаше доказателства? Ето ти две.
Сълзите шепнат, че са споделени.

© Таня Атанасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??