Dec 22, 2018, 7:43 PM

Моите мисли 

  Poetry
177 0 1

МОИТЕ МИСЛИ

 

Като бездомни моите мисли
отлитат, разпиляват се кръжат.
Житейски и човешки истини
преследват в нелекия си път.

Нека да е вихър, или страст,
борба жестока на живот и смърт.
Жадувам гордата ви бурна власт
като природен зов с кръв и плът.
Улавям ви в стихове и проза -
редички писани в замах.
Там всяка има своя поза -
надменна, горда, или в страх.
Така със мене ще шептите
днес, утре и на поколения.
На някого, вярвам, ще дарите
вдъхновените ми мигновения.
Щастлива съм, че се родихте в мен.
Собственически не ви притискам.
Като радост и болка сплотени, 
безконечно да шепнете искам...!

 

2014 г.

© Надежда Борисова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • ч Здравей може ли да запиша една песен със твоя текст .. искам разрешение от теб .. ще ти го пратя като е готово обещавам
Random works
: ??:??