Oct 2, 2008, 2:15 PM

Моите очи 

  Poetry » Other
639 1 4

Когато сутрин до теб се събудя,

не ставай, преди да откриеш зората

в очите ми светли, от теб озарени.

Огледай се в тез езера кехлибарени,

отпий от топлината им мека,

целуни ги и ги обичай,

че те ще те водят през бури житейски

и ще останат ярки във мрака

на болка и слабост, и сивота.

© Ели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??