May 19, 2010, 12:40 PM

Моите очи 

  Poetry » Love
596 0 0

аз ще те виждам в моите очи
тъмна скръб в тях блести
моля те прости ми ти
няма те боли ли, боли
капки кръв ще се стичат
от сърцето ми ледено
аз ще те чакам
ти да дойдеш в мрака
и пак да си до мен

моля те върни се тук в моя свят
птиците нека те донесат
аз те чакам тук
моля те върни се в моя свят
в моята душа и моето сърце
и виж то как казва: ОБИЧАМ ТЕ

как сега да те върна
как да те прегърна
като сърцето ми се заледи
счупи се върни ми го ти
мълния ме прониза
и светкавица ме уби
спаси ме с любовта си
сърцето ми плаче
сега е на парчета
душата ми кърви
уби я нежно ти
върни се...

© Калина Норшаян All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??