Mar 19, 2018, 4:23 PM

Мой камъко лунен! 

  Poetry » Love
326 1 1

Аромат на цветя...

 

Нежен пролетен вятър,
много те моля, при мен остани!

 

Зная, на другия край на Земята
чакат те други развети коси.

 

Аз ще те имам в съня сладкострунен,
ще те пазя в потайни мечти.

 

Безценно – свободен, мой камъко лунен!
Колко искаш при мене бъди.

© Ангел Милев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Слънчевите лъчи, Дъжд, Дим, Вятър и изящните стихове писани на ум са целувките между Небето и Земята.
Random works
: ??:??