Aug 24, 2019, 7:41 AM  

Мой първи трепет 

  Poetry » Love
534 0 2

Мой първи трепет си оставаш.
Красива като роза, като капчици роса.
На всякъде, любовта си всяваш.
Развейки твоята коса.

Усмивка тъй прекрасна,
на лицето ти стои.
Погали ме, и трепетът в любов прерасна.
Тихичко, обичамте ми промълви.

Не си отивай, остани.
Даде ми чаканият обет.
Заедно с мене порасни,
че ти си моят първи трепет.

 

 

 

             Послание: Никога не забравяйте първият ви трепет. Помнете го, защото е единствен. Обичайте тези които ви обичат, ценете тези които ви ценят. Бъдете с тези, които ви правят щасливи!

© Никалас Борисов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??