May 27, 2008, 10:46 AM

Mой си 

  Poetry
569 0 8

 

 

Ти си вятър.

Заради теб плачат

вятърните мелници.

Крилата им безжизнено

крепят небето.

 

Ти си морето.

Заради теб плачат

жените на моряците.

Ръцете им в молитва

устремени са.

 

Ти си слънцето.

Заради теб плачат,

изгорели, пустините.

Керваните са в плен

на твоите миражи.

 

Слънчев вятър, морски.

Мой си!

Вятърните мелници,

жените на моряците,

изгорелите пустини -

моите сълзи изплакаха.

 

© Илиана Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??