Mar 6, 2011, 9:19 PM

Мой свят 

  Poetry » Love
489 0 0

Мой свят, мой извор на живот,

навън е нощ студена...

ела при мен... не питайки защо,

да гушнем топлината,

в този миг родена...

 

 

05.03.2011г., Велико Търново

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??