Jun 15, 2007, 9:23 AM

Може би 

  Poetry
866 0 3
 

А може би не знаеш ти,

колко силно ме боли

и боже би се смееш там

от радост, че ми причини срам голям.

Може би си щастлив с нея ти,

но  може и да плачеш нощем за мене ти,

но едва ли мислиш си за мен

и едва ли е свързан с мен твоя ден,

може би съм била просто играчка,

но както казват: Oт играчка става плачка

и сега ти ще плащаш цената,

че разби ми сърцето и душата

и за всичко останало ще платиш,

самичък ще се изгориш,

защото пламна силен огън в мен,

който се разгаря всеки ден

и сега не съм беззащитната жена,
която бях преди това!

© Мария Игнатова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??