Jun 6, 2014, 9:13 PM

Може би чудовище. 

  Poetry » Phylosophy
265 0 0

Не съм изгубена, 
но да ме намери няма кой, 
в борба с чудовището в мен, 
във страшен свят, но все пак мой... 
Изгубена дълбоко 
в моята душа бездънна, 
обречена на самота откривам 
част след част все по-тъмна... 
И хиляди демони - 
ангели предишни, 
вървят до мен по път незнаен. 
Примамват те души ранени, 
към живот, 
по-нов и по-безкраен.. 
И ти, 
когато в клопката попаднеш 
и чудовището в мен пробудиш, 
чудовище, 
зад маска на принцеса скрито, 
ще умираш бавно... 
Или ще се влюбиш...

© Нели Желева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??