Aug 11, 2022, 8:39 AM

Може би довиждане 

  Poetry » Love, Phylosophy, Other
420 1 1

Просто дума, съдържаща сложността на всичко.

А може би е по-добре, че не си я казахме.

Може би е по-добре, че се разминаха пътищата ни.

Наистина, може би е по- добре че не се сбогувахме,

защото знаехме, че това не може да приключи просто така.

 

Може би някой ден ще се срещнем отново.

Може би всичко ще бъде по старому.

А може би, просто много ми се иска да бъде така.

Може би любовта няма начало и край.

Нашето е различно може би…

 

Може би този път ще се сбогуваме.

А може би, това няма да ни попречи да се видим пак.

Може би не в този живот, 

но в следващия, може би ще сме заедно.

Защото, може би е невъзможно да се разделим.

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??