Apr 18, 2013, 5:29 PM

Може би е КРАЯТ?! 

  Poetry » Love
593 0 0

Мисля, че вече приключи...

Виждам го!

Душевните изтезания...

Чувам ги!

Думите много ме раняват...

Убиват ме!

Да беше казал от самото начало...

Тръгвам си!

Няма въобще да ти тежи...

Знам го!

 

Ще те погреба в сърцето си тогава.

Ще те забравя и ще залича всичко.

В крайна сметка това е само една любов.

Нима си незаменим?!

 

И какво от това, ако плача,

и ако те искам като луда, 

и ако все още те обичам...

И какво от това, ако не ме разбираш?!

 

Свикнах, дори да ми е трудно...

Приех го!

 

© Гюлджан Джебирова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??