Nov 16, 2012, 10:16 PM

Можех 

  Poetry » Love
770 0 2

Можех за теб да съм всичко, което поискаш.

Можех да бъда вятър в косите и пламък в очите...
Наистина можех, но ти ме отблъсна...
Не повярва, че можех да ти сбъдна мечтите.
 
Сега се гордееш, че за тебе съм плакал...
Недей се гордя със нечестни постъпки!
И не злорадствай, че ме вкара в този спектакъл,
гордееш се с факта, че сърцето ми стъпка...
 
Връщаш се днес, за да ровиш с пръсти в заровени спомени,
чуваш ли как твоето име тихо нашепват?
Чуваш ли как отекват сълзите отронени?
Гордей се с това, че в тях си отрепка! 
 
Можех за теб да съм всичко, което поискаш...
Можех да бъда, но вече не мога!
Имаше шанс да покажеш, че можеш да обичаш -
пропиля го! Бъди щастлив и сбогом!

© Викторио All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??