Aug 7, 2009, 12:22 AM

Мойта нощ... 

  Poetry
606 0 10

Мойта нощ, мойта нощ

не е същата вече...

И безлика, и тъмна е,

и порядъчно тежка.

 

Мойта нощ, мойта нощ

е тихото връщане

в твоите мисли и в твоите

сънища вечер.

 

Мойта нощ е началото...

Моят свят от мечти,

посивели... до бяло.

Или... само пустинен оазис?!

 

 

В мойта нощ, в мойта нощ

и звездите са вече гротеска.

Мойта нощ – безпризорно

сама, лумва в пламъци...

...

А после - ни чула, нито видяла,

на прозореца спира, отсреща,

и се вмъква на пръсти в съня ти...

 

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??