Nov 21, 2008, 7:35 AM

Молба 

  Poetry » Humour
633 0 6
Молба

Господи, и аз съм човек,
престани на разсеян да се правиш
и с дупката на геврек
постоянно да ме храниш.

Господи, пусни малко гювеч,
че съм беден, жаден и гладен,
и страшно ми писна веч
да плячкосвам гювеч краден.

Татуировките ще скрия под костюм,
ще обръсна брада, ще подстрижа коса,
ще се кача на транспорт - без шум
и на банална, но сериозна жена.

Господи, подавам официална молба,
не забравяй - запиши в тефтер,
стига селски номера,
направи ме БАНКЕР
или БАНКОВ МЕНАЖЕР,
или поне КАСИЕР...

Господи, точно не зная - ти реши,
ама да е нещо - между много пари!?!

Р.S.
Господ:
- Няма шанс молбата,
че си изчадие на сатаната
и да ми досаждаш престани,
че правя вино от еврейски лъжи.

© Алекс учо All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??