Feb 24, 2009, 4:58 PM

Молитва 

  Poetry » Love
517 0 2
Господи  (ако те има!)
дай ми разум -  за да осъзная,
че тази любов е обречена -
от началото  до края...

Дай ми сили да я изживея,
да не съм така зависима от нея...
Дай ми мъдрост и смирение,
дай ми свято опрощение...

за моето опиянение...
за сладкото вълнение...
за копнежите в нощта...
Дай ми вярата, че не греша!

Че любовта е дар велик,
че прави всекиго щастлив -
дори да е обречена,
дори да е за кратко...

Благослови я, Господи,
благослови я!

© Ани Атанасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Ще. Той самият е любов!
    Хубав стих! Поздрави!
  • Хубаво е, че търсиш Бог.Не се съмнявай, че го има.

    Всеки своя млитва си има.
    Боже, кое ли е твоето име.
    Тангра?Исус ли?Аллах?
    Как и кого да зова научи ме.
    Ти ли си всичките тях?
Random works
: ??:??