Oct 18, 2013, 11:02 AM

Молитва 

  Poetry
558 0 0

С молитва блага и изчистена душа
напред вървя и моля Бога за това,
да преборя в себе си страха
по пътя стръмен към върха...

Дай Боже здраве и късмет,
мир любов и берекет,
да бъдем малко по-добри,
да дойдат светли бъднини...

И враговете наши, Боже, опази,
прости им и ги прегърни
и с вълшебство ги пресътвори,
да станат също тъй добри...

На всеки в беда ще дам ръка,
с дума блага от сърце ще го даря
и сърцето ми дори отрежда
до сетен дъх да сея по света надежда...

© Боян Дочев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??