Jun 18, 2012, 12:51 PM

Молитва 

  Poetry » Love
545 0 2

Аз съм далечен

като вятъра вечен,

вълшебникът скрит, непознат,

търси ме, открий ме,

с целувки покрий ме,

бъди моя приказен свят!

 

А ти си красива,

дали си щастлива,

все питам се в късния час

и знам, ще те чакам,

очи ще изплаквам,

в съня си ще шепна на глас.

 

Ела, намери ме,

потръпвам, стопли ме

и слънчево утро ми дай,

със устни горещи

аз чакам за среща

като страстна молитва без край.

 

 

 

© Красимир Трифонов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Добрия стих, за мен, има ритъм. При теб той, ритъма, е невероятно добър. Многоооо добре написано!
  • Перфектна форма, но съдържанието подхожда на закачлива песничка.
Random works
: ??:??