Oct 14, 2008, 8:42 AM

Молитва 

  Poetry » Other
559 1 11
Прости ми, Господи,
за греховете, които съм направила
и които не съм!
И за тези, които съм забравила,
и за другите,
които изкупвам без вина.
Прости, за моето невежество
във вярата ми досега!
Прости на цялото човечество,
създало хаос,
нищета!
Прости на бедния, че проси,
на гладния, че краде,
прости за моите въпроси,
защо създадени сме
и откъде!?
За силата, която нося,
за крехките ми рамене,
за силната ми обич,
за грешната ми страст,
за влюбените ми криле,
за греха във нас!

© Валка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??