Nov 2, 2007, 3:14 PM

Молитва към Бога 

  Poetry » Other
706 0 17

Ти си тръгна от света,

без да кажеш даже СБОГОМ.

Плаче моята душа

и за теб сега се моли:

"Боже Господи, прости

всички волни и неволни

грешки и човешки слабости

и на моя скъп баща

ти душата приюти

в ЦАРСТВОТО НЕБЕСНО".

 

утре е Архангелова Задушница и с този стих искам да почета душата на баща си

© Анна Дюлгерова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??