2.11.2007 г., 15:14 ч.

Молитва към Бога 

  Поезия » Друга
704 0 17

Ти си тръгна от света,

без да кажеш даже СБОГОМ.

Плаче моята душа

и за теб сега се моли:

"Боже Господи, прости

всички волни и неволни

грешки и човешки слабости

и на моя скъп баща

ти душата приюти

в ЦАРСТВОТО НЕБЕСНО".

 

утре е Архангелова Задушница и с този стих искам да почета душата на баща си

© Анна Дюлгерова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??