Feb 10, 2010, 11:54 AM

Молитва за Бога 

  Poetry » Other
546 0 1

Молитва за Бога

/по А. Примак/

Господи,
Бъди, моля Те, винаги, винаги здрав!
Нека бъдат здрави и всички, които са с Тебе и които Те обичат!
Нека винаги са щастливи и весели Ангелите и Архангелите!
Не се сърди, моля Те, на неразумните Твои деца!
Нека Твоята любима Те обича винаги не защото си Бог, а защото си най-добрият и защото просто Те обича!
Ние, хората, обикновено не се молим за Теб...
Всички Те молят за свои роднини, близки, приятели или за себе си...
Уверяват Те, че Те обичат, само и само да направиш за тях нещо полезно, нещо добро...
Няма да убеждавам никого, че Те обичам, че Те нося в душата си...
Ще те помоля само едно:
Когато отново решиш да се занимаваш с Твоите глинени фигурки, направи така, че новите човечета да бъдат по-щастливи, да се отнасят по-добре помежду си и да Те обичат безкористно...

© Красимир Дяков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??