Sep 9, 2017, 5:09 PM  

Молитва за Любов. 

  Poetry » Love
501 1 0

Всяко нежно момиче

копнее да бъде обичано.

Всеки истински мъж

желае да бъде желан.

 

Всяка душа

е малко поточе.

Любовта е безкрайна

като океан.

 

Всяко мъничко цвете

крие в себе си багри,

през листата си диша

стогодишно дърво.

 

И болят колене

от коленичене,

и сълзят ми очите

без да зная защо.

 

Тъй се моля в смирение –

притихнал и сам.

Че без Обич съм нищо,

а с Любов – Великан.

© Ангел Милев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??