За моя господар...
Не ме вземай, за да ме направиш роб,
защото аз обичам свободата.
Не се опитвай да отгатнеш моята тайна,
защото в мен Бог е вложил тайната си.
Не ме принудително гали,
защото в мен има скромност.
Не ме унижавай,
защото в мен има дух на гордост.
Не ме бий, аз съм малък,
създаден съм за нежност и Бог ще те накаже.
Не ме оставяй,
защото за мен любовта е лоялност.
Любовта си ми давай и аз ще те обичам,
защото си ми дал твоята любов и приятелството си...
© Радослав Георгиев All rights reserved.