Nov 6, 2015, 7:54 AM  

Молитвен стих 

  Poetry » Other
324 0 4

Сутрин с теб изгрява

слънцето дори

и си заслужава

в ранните зари

 

пак да сме богати

с идващия ден –

двама да изпратим

залеза червен.

 

А нощта е наша –

звездна или в рог,

ти недей се плаши,

не съм съдник строг.

 

В изгревната младост,

в старостта добра,

приеми награда 

туй, че Бог ни сбра.

© Иван Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??