Jan 3, 2009, 5:54 PM

Молитвеник на любовта 

  Poetry » Love
2805 4 37

От теб разбрах,че времето лекува,

а спомените с утрото летят,

разбрах,че самотата тържествува

когато свободата и дадат.

 

От теб видях,че бездната не може

гранита да превърне в ситен прах

и че изстива влюбеното ложе

когато вмъква се неканен страх.

 

От теб научих,че сърцето търси

молитвеник за вечни времена

и че душата може да прекърши

най-истинския вик на любовта.

 

От теб запомних,че веднъж се пада,

а болката неистово крещи,

че времето е огнена награда

когато го споделят две души.

© Наташа Басарова All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??