Jul 16, 2016, 5:35 PM

Молитвено 

  Poetry » Love
517 1 3

 

Дай ми я, Господи, тази любов,

дори, ако ще, да не струва...

Парче по парче ще събирам любов

и ще умирам, но влюбена...

 

Да, ще умирам в онези ръце,

които ме раждат безбожно.

Те изваждат най-светлото в мен

и убиват всяка тревожност.

 

Те чертаят в мен изгрева нов,

който така съм потискала.

Дай ми я, Господи, тази любов!

... И нищо друго не искам...

 

27.03.2015

© Сияна Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??