Nov 2, 2016, 10:35 PM

Моля се,боря се 

  Poetry
203 2 0

Уморени очи, уморени от гледане...

Уморени да чакат... Усмивки забравени.

Потайни, отчаяни с надежда оставени!

От минало, свършено изоставени.

Но дали е така !? Дали ще ми трябва?

Надежда купена тайно на търг?

Или отчаяно моля се... Да бъда,

с живота си по твърд!?

Дали ще успея? Не знам...

Но боря се, моля се е се надявам,

че няма да остарея сам...

 

 

© Ангел All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??