Уморени очи, уморени от гледане...
Уморени да чакат... Усмивки забравени.
Потайни, отчаяни с надежда оставени!
От минало, свършено изоставени.
Но дали е така !? Дали ще ми трябва?
Надежда купена тайно на търг?
Или отчаяно моля се... Да бъда,
с живота си по твърд!?
Дали ще успея? Не знам...
Но боря се, моля се е се надявам,
че няма да остарея сам...
© Ангел Todos los derechos reservados