Jan 12, 2008, 4:34 PM

Моля те, кажи 

  Poetry » Love
1332 0 16

МОЛЯ ТЕ, КАЖИ

Защо дойдох на този свят

с сърце

             изгарящо

                      за обич,

                             нежност,

                                      ласка,

                                           топлина?

Защо ли пих от твойта жар,

пленен

           завинаги

                        от теб

                               и твоите

                                          слова?

Защо потънах в твойта страст

с горящо

           тяло,

                 жарка

                        нежност,

                               влюбени очи?

Защо ли сляхме се в екстаз

с души

        готови

                за любов

                             не часове,

                                          а дни?

Защо поисках в свят желан,

в свят

       красив,

              добър,

                        да бъдеш ти

                                   щастлива?

Защо ли галех с много свян

прекрасно

               тяло

                    с устни

                          шепкащи

                                      и мили?

 

Останах сам.

В главата се роят въпроси.

Не мога ли да знам

каква вина аз нося?

 

Вселена цяла,

             взрив от чувства

ти в душата ми запрати.

Сега около мен

                          е пусто,

моля те,

          кажи,

              каква ми е

                          вината?

© СВЕТОСЛАВ БИЛЧЕВ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??