Dec 13, 2007, 10:58 PM

Моля те, забрани ми  

  Poetry
726 0 4

Моля те,

забрани ми да те обичам. (ако успея)

Забрани ми да мисля за теб (ако мога)

забрани ми да ти се възхищавам.

Да търся очите ти (всеки път)

сякаш са малкото огледало в  дамската ми чанта (което използвам непрекъснато)

Забрани ми да идвам (всеки ден)

заключи здраво вратата,

ключалката  смени (веднага)

Защото вляза ли, ще е късно.

И най-лошото е това, че меря любовта с вечността.

Хората, знаеш, мразят вечни неща.

ЗАТОВА забрани ми" (въпреки че не искаш)

 Моля те - Забрани ми.

Да те обичам - повече от себе си.

 

© Наталия Божилова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??