Feb 26, 2020, 10:30 PM

Момче и вятър 

  Poetry » Phylosophy
562 0 4

Грабна му шапката,

то се засмя. Имаше буйни коси.

Чувство за хумор и синева,

палав, с момчурляшки очи.

 

Те са връстници. Пролет, цъфтеж-

всичко за тях предстои.

Кой да се сърди или да се спре.

Вятър и момък - еднакви стрели.

 

Нищо особено, а гледам в захлас -

сценка без поза, кратко намигване.

Как да отмина като бързия влак,

тук на перона играта е истинска.

 

 

© Христина Комаревска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??