Момче синеоко
Той е момче синеоко.
Много се смее и трудно се сърди.
А сърце има дълбоко.
Той е момче синеоко.
Той е момче синеоко
и нежно му е лицето.
Ах, колко било дълбоко
на мойто момче сърцето.
Той е момче синеоко
и весело на живота гледа.
И има сърце дълбоко.
Любимият му ден е Среда.
Той е момче синеоко
и мрази тъжна да ме вижда.
Той има сърце дълбоко,
затова трудно завижда.
Той е момче синеоко.
Много се смее и трудно се сърди.
А сърце има дълбоко!
Ах, мое момче синеоко!
© Люляк All rights reserved.
Каква завист трябва да завиждаме за твоя талант...
Благородна, от мен.
Заслужаваш... Идол си.