Jan 13, 2010, 8:46 PM

Момчета - това е ваше дело 

  Poetry » Love
807 0 2

Превърнахте ме в просякиня,

отнемайки ми надеждата за любов.

Изваждайки ме от жабешката тиня...

                                 Оставяхте ме на брега за някой нов.

 

Другият, винаги се бавеше

и аз прибирах се в гьола.

Но дойде ли, с думите добре боравеше,

събличайки ме... и оставяше ме просто гола.

 

Обидата ме караше да се омитам

и бягах, бягах...

Всеки срещнат гледах как да оритам,

задето не виждаше как ръце протягах.

 

 

                                                              `Евелина

© Евита All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Има вярно в думите на Белла- ако жените не позволяваха на мъжете да им се качват на главата и да ги правят на маймуни( тук жаби) нещата щяха да имат съвсем различен изглед. Не го приемай като критика- това което ти е написала Белла е съвет. Продължавай да пишеш!
  • Хах, ще го приема като критика Белла
Random works
: ??:??