Oct 14, 2015, 8:26 PM

Момчето в огледалото 

  Poetry » Phylosophy
657 0 0

Не показва често слабост, 
няма да го видиш и да плаче...
В очите винаги блести му радост,
не парадира с чувства, има ги обаче.

 

Не говори като няма нужда,
не възхвалява нещата материални.
Завистта на него му е чужда
и простотията сега го дразни.

 

За него стимул е да го обичаш...
Без да трябва да подсеща. 
Вечер тихо до него да се свиваш
и не лъжи, защото винаги усеща.

 

Аз съм той и той съм аз...
Една монета, живо огледало.
Няма разлика, на бас!
С времето превърнахме се в цяло.

© Викторио All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??