Jan 5, 2013, 6:31 PM

Моментно 

  Poetry » Other
380 0 0

Омръзна ми от тез' поети,

с помпозни думи дет' описват

своите мечти, тъй смели,

но и тъй разбиващи сърцето.

Хората не са вселени.

Погледите не са феномени.

Свят съществува и отвъд мечтите.

Има още какво да дарите.

Читателите не са богове.

И животът няма нужда от ред.

 

Говори б а в н о 

            и спокойно;

изпей думите в синхрон с душата,

всяка болка не може да е вечна.

 

Остава ми само сама да повярвам.

 

 

10.2012г.

© Долорес Хейз All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??